Βασιλική Λιγνού

Η Βασιλική Λιγνού δηλώνει “απούσα” στα επεισόδια της εβδομάδας που διανύουμε (μετά το Πάσχα 2023) και όλοι έχουμε προβληματιστεί, καθώς είναι ενεργή στα social media και κανένας τηλεθεατής δε γνωρίζει τι συμβαίνει με την παίκτρια του My Style Rocks!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παίκτρια δεν έχε δώσει σημεία “ζωής” στο παιχνίδι και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν διάφορα tweets στο Twitter ρωτώντας για εκείνη, χωρίς όμως να έχουν λάβει κάποια “επίσημη” απάντηση.

Η Βασιλική Λιγνού βλέποντας τα σχόλια, θέλησε να κάνει μια εμφάνιση σε story της στο Instagram όπου δηλώνει εντυπωσιασμένη από την απήχηση του κόσμου στην εξαφανιση της και με έναν αινιγματικό τρόπο, δηλώνει πως θα δοθούν απαντήσει τις επόμενες μέρες διότι ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει!

“Εδώ τώρα τι έχει γίνει βρε παιδιά; Τι χαμό έχετε παίξει; Σας λείπει η Βασίλω έτσι; Θέλετε Βασίλω! Κάντε λίγο υπομονή σας παρακαλώ γιατί δεν μπορώ να σας πω ακόμα τίποτα”. 

 

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για αποχώρηση της παίκτριας από το παιχνίδι ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία της! Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από μόνη της γιατί είχε δηλώσει πολλές φορές πως δεν αντέχει με όλα αυτά που συμβαίνουν στο παιχνίδι!

 

Τσέκαρε και αυτά: