Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια από τις Ελληνίδες που έχουν επιλέξει να προχωρήσουν σε κρυοσυντήρηση ωαρίων με σκοπό να έχουν τη δυνατότητα αν και εφόσον θελήσουν κάποια στιγμή, να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη” αποκάλυψε προ ημερών πως έχει ξεκινήσει τη διαδικασία και πολλές ήταν οι γυναίκες που ήθελαν να μάθουν πως προχωρά η κατάσταση.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

“Μετά από ενδελεχή έρευνα και μεγάλο ψάξιμο και φυσικά επειδή εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους που έπρεπε να εμπιστευτώ, είδα ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να είσαι στην καλύτερη παραγωγικά περίοδό σου, για να έχεις και λιγότερο άγχος αργότερα. Ευχηθείτε καλή τύχη, φέρτε γούρι γιατί έρχονται οι μέρες”, είπε στην εκπομπή της. 

Σε ένα Q&Α που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram απάντησε σε ερώτηση follower που τη ρωτησε:

“Δανάη μου ξεκίνησες την κρυοσυντήρησης; Ξεκινάω και εγώ και στον ίδιο γιατρό και έχω λίγο άγχος”. 

Η Δανάη ανάρτησε όσα έγραψε η follower και με μια φωτογραφία όπου κάνει την τρίτη της ένεση έγραψε:

“Ξεκίνησα. Θα σας έχω βίντεο για να το μοιραστούμε και να ενημερωθούμε όλοι. Να μη φοβάσαι τίποτα”. 

Τι είναι η κρυοσυντήρηση ωαρίων

Πρόκειται για μια καινοτομία στο χώρο της ιατρικής η οποία έχει αρχίσει να διαδίδεται πολύ και δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες, να “παγώνουν” τον χρόνο και να επιλέγουν πότε θέλουν να γίνουν μητέρες.

Συνήθως μετά την ηλικία των 35 ετών, μειώνεται ο αριθμός των ωαρίων και η ποιότητα τους και με αυτή τη μέθοδο, δίνεται η δυνατότητα να διασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα.

Η διαδικασία της ωοληψίας διαρκεί λίγα λεπτά και αφού την ολοκληρώσει μια γυναίκα, επιστρέφει κανονικά στις δραστηριότητες της.

Τσέκαρε και αυτά: