Dennys

Το γνωστό queer μοντέλο Dennys όπου απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες αποτελεί μια πολύ φρέσκια και δυνατή προσθήκη στον χώρο της showbiz.

Διατηρεί έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στην χώρα με πάνω από 100,00 ακόλουθους και αποτελεί πηγή έμπνευσης για μεγάλη μερίδα νέων παιδιών τα οποία τον παρακολουθούν και τον έχουν ως πρότυπο, δε δίστασε μιλήσει ανοιχτά για την μοναξιά και τα θέματα ψυχικής υγείας όπου αντιμετωπίζει.

“Βιώνω την απόλυτη επιτυχία όσο αναφορά τα επαγγελματικά μου και είμαι πλήρης, ας πούμε όμως τι είναι αυτό που με μπλοκάρει κάποιες στιγμές που είμαι η προσωπική μου ζωή, εκεί υπάρχει ένα μαύρο σκοτάδi” με τον ίδιο να είναι δακρυσμένος καθώς μιλά.

“Είμαι έξι μήνες στην Αθήνα και δεν έχω καταφέρει να έρθω κοντά με κανέναν άνθρωπο σε κανένα επίπεδο, είμαι τελείως μόνος μου”.

Το νεαρό μοντέλο διάλεξε να κλείσει τα stories του με ένα μήνυμα προς όλα τα νέα παιδιά που τον ακολουθούν όπως είπε “Στέλνω μια τεράστια αγκαλιά σε όλα τα παιδιά που παλεύουν για τα όνειρα τους και βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις, δε θέλω να νιώθετε πως κάνετε εσείς κάτι λάθος δε κάνετε τίποτα λάθος, είναι συγκυρίες είναι προτεραιότητες, είναι πολλά που το επηρεάζουν, σίγουρα δε φταίτε εσείς και σίγουρα δεν είστε μόνοι σας”.

Μετά από αυτά τα stories με τον ίδιο να μοιράζεται το πρόβλημα του με τους διαδικτυακούς του φίλους ανέβασε μια φωτογραφία με φαρμακευτική αγωγή αντικαταθλιπτικών όπου του χορηγείται και έγραψε χαρακτηριστικά “είναι οκευ να αισθανόμαστε πίεση, είναι οκευ να μην νιώθουμε καλά, είναι οκευ να αποδεχόμαστε το πρόβλημα, είναι οκευ να παίρνουμε βοήθεια και να συμβουλευόμαστε ειδικούς” με τον ίδιο να αποσαφηνίζει με κόκκινα έντονα γράμματα στο επόμενο story πως “Για να μην παρεξηγηθώ, χάπια παίρνουμε ΜΟΝΟ με συνταγή γιατρού και σε πλήρη συνεννόηση μαζί του, εννοείτε όχι από μόνα μας, δεν είναι τσίχλες ούτε καραμέλες για τον λαιμό”.

Τσέκαρε κι αυτά: