Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε τα γενέθλια της το Σάββατο 22 Ιουλίου και πολλές ήταν οι αναρτήσεις που έγιναν από αγαπημένα της πρόσωπα που της ευχήθηκαν μέσω social media!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο αγαπημένος της σύντροφος, Βασίλης Μπισμπίκης επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία όπου ποζάρουν στη θάλασσα ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί!

Στη λεζάντα του έγραψε:

“Χρόνια πολλά αγάπη μου”. 

Πριν από αρκετό καιρό, η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” λέγοντας:

“Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου”.

Το ζευγάρι συνεχίζει να κάνει διακοπές στην Κρήτη και περνούν πολύ όμορφα δείχνοντας διάφορες στιγμές τους και ο κόσμος δεν σταματά να σχολιάζει τον έρωτα τους! Βέβαια, υπάρχουν και οι κακεντρεχείς που δεν μπορούν να αντέξουν αυτόν τον έρωτα!

Τσέκαρε και αυτά: