Δέσποινα Βανδή

H Δέσποινα Βανδή είναι μια γυναίκα που λατρεύει τη γυμναστική και σχεδόν καθημερινά επιλέγει να βρεθεί στο γυμναστήριο για να κάνει ασκήσεις. Θέλει να διατηρεί το σώμα της σε καλή κατάσταση και κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής στο show “Just The two of Us” θέλησε να δείξει για μια ακόμη φορά τη χιουμοριστική πλευρά του χαρακτήρα της και σε βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, χάρισε μια αστεία στιγμή στους followers της!

H Δέσποινα Βανδή έδειξε στον κόσμο πως κάνει μονόζυγο και φαίνεται πως δεν κοπιάζει ιδιαίτερα αφού ο γυμναστής της είναι αυτός που την κρατά από τα γόνατα και της δίνει την ώθηση για να συνεχίσει τις ασκήσεις της!

@desp1navandiofficial Tik tok VS reality🤪 #fyp #foryou #gymtok ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Η τραγουδίστρια έχει μπει για τα καλά σε mood γυμναστηρίου και πολλές φορές την έχουμε δει να γυμνάζεται με τον σύντροφος της κόρης και με την κόρη της, Μελίνα. 

Η Δέσποινα είναι στα καλύτερα της αφού φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό της, είναι ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη και κάνει πράγματα τα οποία την κάνουν χαρούμενη!

Τσέκαρε και αυτά: