Πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού με έναν άνθρωπο που μας ενδιαφέρει ερωτικά, πάντα προκαλεί άγχος και πρέπει να σφίξουμε τα δόντια για να το καταπολεμήσουμε, έτσι ώστε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, είναι σημαντικό να βγούμε μαζί του και να μη μένει η επικοινωνία μας σε ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα αν και εφόσον μας αρέσει! Βέβαια, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για να μπορέσουμε να πετύχουμε τη συνάντηση αλλά θα το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή αυτό!

 

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν πετυχαίνουμε το πρώτο ραντεβού; Φουλ άγχος, προετοιμασίες και όλα τα σχετικά!

Τα καταφέρατε, λοιπόν, και κανονίσατε να βρεθείτε πρώτη φορά! Και ξαφνικά νιώθεις τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σου διότι δεν ξέρεις πώς να καταπολεμήσεις το άγχος; Σου έχουμε κάποια tips!

#1. Κάνε πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα σου για να μην το σκέφτεσαι! Λίγο πριν ετοιμαστείς, πάρε 2-3 ανάσες και σκέψου πως όλα θα πάνε τέλεια και πως θα τον/την εκπλήξεις!

#2.Κάνε λίγη γυμναστική προτού βρεθείτε! Πήγαινε για περπάτημα ή κάνεις κάποιες δεκάλεπτες ασκήσεις στο σπίτι για να χαλαρώσεις!

#3.Πιές ένα σφηνάκι του αγαπημένου σου ποτού ή ένα ποτήρι κρασί! Μην πιεις ένα ολόκληρο μπουκάλι! Απλά πιες λίγο για να σε χαλαρώσει!

#4.Μην σκέφτεσαι αρνητικά! Αν γεμίσεις το μυαλό σου με αρνητικές σκέψεις, τότε το άγχος θα αυξηθεί και σίγουρα δε θα περάσεις καλά!

 

Τσέκαρε και αυτά: