Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο άνθρωπος που χάρηκε πολύ με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star, και η κίνηση σου το μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης των Μπλε έχει δεχτεί τα πυρά πολλών συμπαικτών και από ότι φαίνεται έχει κουραστεί με όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι και έχει έναν και μόνο στόχο! Τη θέση στο Γαλάτσι και το μεγάλο έπαθλο!

Σύμφωνα με φήμες, ο Νίκος Μπάρτζης ενθουσιάστηκε με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια διότι θα ηρεμήσουν τα πράγματα στην καλύβα και δε θα ακούνε όλοι οι παίκτες μια συνεχόμενη γκρίνια!

Ωστόσο, ο παίκτης φέρεται να απομονώνεται από τους υπόλοιπους διότι θέλει να ηρεμήσει και έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Ασημακόπουλο προσπαθεί να επικεντρωθεί στο παιχνίδι και να μην ασχοληθεί με τις νέες κόντρες που θα προκύψουν!

Η κατάσταση φαίνεται να είναι ήρεμη στην καλύβα μετά την αποχώρηση! Αλλά υπάρχουν κάποια λόγια τα οποία θα προκαλέσουν εντάσεις και ίσως ξεσπάσει ένας τσακωμός από το πουθενά!

Όλοι οι παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στο Survivor All Star θέλουν να μπουν στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης! Ωστόσο, οι στοιχηματικές βλέπουν τρία ξεκάθαρα φαβορί τα οποία είναι:

  • Νίκος Μπάρτζης
  • Σάκης Κατσούλης
  • Ηλίας Μπόγδανος

Μια θέση σίγουρα ανήκει σε γυναίκα αλλά ακόμη τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα! Με μικρό προβάδισμα φαίνεται να μπαίνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλά μπορεί να γίνει ανατροπή την τελευταία στιγμή!

Τσέκαρε και αυτά: