Διαμονή σε ξενοδοχείο

Διαμονή σε ξενοδοχείο : Μια αεροσυνοδός η οποία αποφάσισε να γίνει και TikToker έχει επιλέξει να μοιραστεί πολλά μυστικά της με τους χρήστες της πλατφόρμας σχετικά με τα ταξίδια και με διάφορα πράγματα που κάνει κάποιος όταν βρίσκεται σε μια νέα χώρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ένα από τα βασικά προβλήματα που έχουμε όταν μένουμε σε ένα ξενοδοχείο είναι πως ανησυχούμε ότι μπορεί να ξεχάσουμε κάποια πράγματα όταν φεύγουμε οριστικά από το δωμάτιο μας. Και υπάρχει λύση σύμφωνα με την αεροσυνοδό!

Η Esther Sturrus εργαζεται για την ΚLM και πολύ συχνά δίνει έξυπνα tips στους followers της καθώς όλοι θέλουν να ξέρουν κάποια πράγματα παραπάνω και ίσως πάρουν ιδέες τις οποίες δεν έχουν σκεφτεί!

H αεροσυνοδός δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο αφορά στη διαμονή σε ξενοδοχείο και μας δίνει κάποιες συμβουλές οι οποίες μπορεί να σου φανούν χρήσιμες!

#1. Αν δεν κλείνουν οι κουρτίνες σου, πάρε μια κρεμάστρα και χρησιμοποίησε τα κλιπ της για να τις κλείσεις.

#2.Για να μην ξεχάσεις κάτι στο χρηματοκιβώτιο, βάλε μαζί ένα παπούτσι σου!

#3.Φόρτισε το κινητό σου στην τηλεόραση του δωματίου αν δεν έχεις φορτιστή ο οποίος να ταιριάζει με τις πρίζες της χώρας που βρίσκεσαι!

#4.Χρησιμοποίησε τα σκουφάκια του μπάνιου που προσφέρουν τα ξενοδοχεία για να καλύψει τα παπούτσια σου στη βαλίτσα!

Τσέκαρε και το βίντεο:

@esthersturrus Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Έχουμε να δούμε και άλλα!

Τσέκαρε και αυτά: