Νέες σειρές

Μια από τις νέες σειρές που όλοι θέλουμε να δούμε κάποια στιγμή είναι το “Τhe Penguin” καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά πράγματα για τον “κακό” που κάνει χαμό στην Gotham City και δεν έχει ιδια΄τερη συμπάθεια στον Batman!

To HBO Max αποκάλυψε το πρώτο trailer της spin off σειράς και για μια ακόμη φορά βλέπουμε τον Κόλιν Φάρελ να είναι αγνώριστος αφού κλήθηκε να μεταμοφωθεί για τις ανάγκες του ρόλου του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η σειρά βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής και θα προβληθούν 8 επεισόδια στην πλατφόρμα η οποία άλλαξε ονομασία και θα ονομάζεται “Max’.

O υποψήφιος για Όσκαρ, Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά και μαζί του θα δούμε   την Cristin Milioti , τον  Michael Zegen και τον Clancy Brown ενώ θα υπάρξουν και εμφανίσεις προσώπων τις οποίες μπορει και να μην περιμένει κανείς!

Ο Πιγκουίνος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά του καθώς επικρατεί χάος στην Γκόθαμ Σίτι και θα προσπαθήσει να ελέγξει τον υπόκοσμο! Κανείς, όμως, δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει!

Η νέα σειρά αναμένεται να προβληθεί το 2024 στο MAX ενώ και άλλες νέες σειρές βρίσκονται στα σκαριά!

Τσέκαρε και αυτά: