Δημήτρης Αλεξάνδρου

O Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Ιούνη αποφάσισαν να περάσουν τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στην Αίγυπτο μαζί με το μωράκι τους και κάνουν διάφορα πράγματα καθημερινά αλλά δεν ξεχνούν ποτέ τη σημαντική αξία που έχει το πρωινό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το μοντέλο και παρουσιαστής έχει δημιουργήσει μέσα στα χρόνια ένα πολύ δυνατό σώμα το οποίο φροντίζει καθημερινά κάνοντας γυμναστική και διατροφή η οποία του επιτρέπει να χτίσει τη μυϊκή που επιθυμεί να έχει. Και ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιεί για να λαμβάνει πρωτεΐνη είναι η μεγάλη κατανάλωση αυγών.

Σε βίντεο που τράβηξε η Ιωάννα Τούνη, βλέπουμε τον σύντροφο της να κάθεται σε ένα τραπέζι για πρωινό και μπροστά του έχει 12 αυγά και μια ομελέτα τα οποία και καταναλώνει για να δώσει δύναμη στο σώμα του.

@blooper__gr❤️♬ original sound – Blooper

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέρει πολύ καλά πως τα αυγά έχουν σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό και κάποια από αυτά είναι τα εξής:

  • Είναι πλούσια σε βιταμίνες
  • Δεν έχουν πολλές θερμίδες
  • Ενισχύουν την όραση
  • Βοηθούν στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου

Ωστόσο, πρέπει να συμβουλευόμαστε τον διατροφολόγο μας και τον γιατρό μας για να μπορούμε να καταναλώνουμε τον αριθμό που εκείνοι μας προτείνουν!

Τσέκαρε και αυτά: