Dior

Η νέα Haute Couture συλλογή του οίκου Dior για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024 παρουσιάστηκε και πολλές ήταν οι celebrities της παγκόσμιας showbiz που έδωσαν το παρών στο front row.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Mετά την παρουσίαση της ανδρικής συλλογής που δημιούργησε ο Kim Jones, η Maria Grazia Chiuri πήρε τη σκυτάλη και παρουσίασε νέα σχέδια τα οποία αναμένεται να δούμε σε πολλά events τον επόμενο χειμώνα.

Η συλλογή παρουσιάστηκε στο Musée Rodin στο Παρίσι και αγαπημένα πρόσωπα του οίκου όπως η Νάταλι Πόρτμαν, η Κιάρα Φεράνι, η Μαρία Ολυμπία (κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ) και άλλες έδωσαν το παρών.

Τα γήινα χρώματα και το λευκό ήταν αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί μια ιστορία για τη συλλογή και οι μινιμαλιστικές γραμμές στα πανωφόρια έδωσαν μια διαφορετική αίσθηση.

Ντραπέ μανίκια, μακριές κάπες, σκουλαρίκια διακοσμημένα με πέρλες και χρυσό, τουνίκ με βαριά υφάσματα, και νοσταλγικές σιλουέτες εμφανίστηκαν στην πασαρέλα ενώ είδαμε πως στα περισσότερα ρούχα είχε γίνει συγκεκριμένο fitting το οποίο αγκάλιαζε το σώμα.

O οίκος Dior συνεχίζει να φέρνει στην πασαρέλα νέα trends και δημιουργεί τάσεις οι οποίες εκφράζουν τις δυναμικές γυναίκες οι οποίες κρύβουν μια εσωτερική θεά και θέλουν να την αποκαλύψουν μέσω των ρούχων που επιλέγουν!

Τσέκαρε και αυτά: