αρνητική ενέργεια

Η αρνητική ενέργεια έχει μεγάλες επιπτώσεις στη ζωή μας ακόμα κι αν δεν τα πιστεύουμε όλα αυτά, αλλά υπάρχουν και μας επηρεάζουν.

Η ενέργεια είναι κάτι υπαρκτό και δυστυχώς δεν υπάρχει μόνο σε καθέναν από εμάς, αλλά ακόμα και μέσα στα σπίτια μας. Ποια είναι τα πρώτα όμως σημάδια πως η αρνητική ενεργεια μας έχει κατακλύσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η αίσθηση πως όλα τα πράγματα στη ζωή μας πάνε στραβά, ένας μόνιμος εκνευρισμός για οτιδήποτε, μία κακοτυχία, ένας θυμός που εκδηλώνεται άγαρμπα, οι καθυστερήσεις, η σωματική αδυναμία, κάποια ατυχήματα ακόμα και ο πονοκέφαλος.

Όλα τα παραπάνω κι ακόμα τόσα αρνητικά ζητήμτα δείχνουν πως η αρνητική ενέργεια που έχετε πάνω σας, σας έχει αποσυντονίσει για να μην πούμε πως σας έχουν εξουθενώσει.

Η αρνητική όμως ενέργεια για όλους τους ανθρώπους έρχεται με διαφορετικούς τρόπους και επηρεάζει διαφορετικά το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που έχει ο κάθε οργανισμός.

Ένας τρόπος που η αρνητική ενέργεια μας κατακλύζει είναι οι αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις, ενώ κάθε φορά που ένας άνθρωπος μπλέκεται σε ανούσιες καταστάσεις, όπως κουτσομπολιά, τσακωμούς και συζητήσεις για το πόσο χάλια ειναι η ζωή του.

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες αυτή η ηλεκτρομαγνητική ασπίδα, που αλλιώς την ξέρουμε ως αύρα, αποκτά ρωγμές και μέσα από αυτές τις ρωγμές, ο κάθε άνθρωπος είναι ευάλωτος κάποιος να τον επηρεάσει όπως θέλει.

Αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι είναι πως ένας από τους τρόπους για να σου κλέψει κάποιος την ενέργεια είναι μία αρνητική συζήτηση και ο θυμός που μπορεί να σου προκαλέσει.

Κάθε φορά που θυμώνεις, κάποιος επωφελείται από την έξτρα ενέργεια που εκπέμπεις κλέβοντας σε και αφήνοντας σε εξουθενωμένο.

Τσέκαρε και αυτά: