Σπύρος Μαρτίκας

O Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να κάνει το πρώτο του story μέσα από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης για να ανακοινώσει στους followers πως επιστρέφει στην Ελλάδα και εννοείται πως η Βρισηίδα Ανδριώτου τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μετά από 12 φορές όπου βρέθηκε υποψήφιος, ο φαρμακοποιός γνωστός και ως el Professor,επιστρέφει στην αγκαλιά της συντρόφου του αλλά και στο πλευρό των αγαπημένων του ανθρώπων.

Ο Σπύρος Μαρτίκας στο βίντεο που ανάρτησε φαίνεται πως δεν σουλουπώθηκε για να ταξιδέψει αφού μοιάζει με ναυαγός και είναι έτοιμος να τα πει όλα και να αγκαλιάσει το κορίτσι του!

“Για δεύτερη φορά μια μοναδική εμπειρία τελείωσε. Δεν ένιωσα ποτέ μόνος, σας είχα όλους κοντά μου. Ήταν μοναδικές οι στιγμές που ζήσαμε.Είμαι στη Ζυρίχη και περιμένω να επιβιβαστώ στην πτήση για Αθήνα.Σε τρεις ώρες θα είμαι εκεί κοντά σας. Βρισηίδα μου σου έρχομαι. Σε όλους σας”. 

Εκτός από το βίντεο, ανάρτησε και μια κοινή φωτογραφία με την Βρισηίδα Ανδριώτου όπου γράφει τα εξής:

“Λίγες ώρες και θα είμαι εκεί! Δίπλα σου. Σου υπόσχομαι πολλή δουλειά,αξέχαστες στιγμές, ατελείωτα χαμόγελα, τεράστιες αγκαλιές, νύχτες αξημέρωτες, ευτυχία μόνο, αγάπη παντού, έτσι για να μοσχοβολάει ο τόπος γύρω σου”, έγραψε ο φαρμακοποιός.

Tσέκαρε και αυτά: