Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ξεκινήσει τις βουτιές προτού μπει το καλοκαίρι και μέσω ενός βίντεο στο Ιnstagram μας έδειξε πως είναι η Ελληνίδα “Αριέλ” καθώς κολυμπά σαν γοργόνα και περνά μέσα από ένα “υδάτινο δαχτυλίδι” το οποίο είναι εντυπωσιακό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια και μοντέλο διαθέτει μια εξαιρετικά καλλίγραμμη φιγούρα και το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, καθώς φορά ένα μπικίνι το οποίο αναδεικνύει το κορμί της μέσα στο νερό.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα η οποία θέλει να κάνει διάφορα πράγματα στην καθημερινότητα της και να τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι δε σταματούν να κάνουν likes και σχόλια στις αναρτήσεις της.

Στο νέο της βίντεο τη βλέπουμε να φορά μάσκα και αναπνευστήρα και να βουτά στο νερό, ενώ περνά από ένα υδάτινο δαχτυλίδι και σε ένα άλλο πλάνο τη βλέπουμε να βγαίνει προς την επιφάνεια και το σώμα της είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο βίντεο της Δούκισσας ακούγεται μουσική από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Αριέλ και η ίδια κάνει τις όμορφες βόλτες της στο νερό και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με τις εικόνες της!

 

Τσέκαρε και αυτά: