Έλενα Ασημακοπούλου

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night show” η ηθοποιός, Έλενα Ασημακοπούλου όπου μίλησε για τη ζωή της, για την επιστροφή της στην υποκριτική και για τον χωρισμό με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Τσιρίλο.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σαν “βόμβα” έσκασε ο χωρισμός της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή πριν από έναν χρόνο καθώς δεν περίμενε κανείς πως θα υλοποιήσουν την απόφαση τους. Η ηθοποιός μιλώντας στον Γρήγορη Αρναούτογλου, θέλησε να μοιραστεί σε μια σπάνια εξομολόγηση της, κάποια πράγματα από εκείνη την περίοδο.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κόρη η οποία είναι πλέον 13 ετών και η Έλενα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στο γεγονός πως πήρε διαζύγιο όταν η μικρή της ήταν μόλις 12 ετών!

“Με τον Μπρούνο Τσιρίλο χωρίσαμε έναν χρόνο πριν, όταν το παιδί ήταν 12. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που αν τη δεις θα πεις ότι δεν είναι 13 ετών”. 

Όσο αφορά τον χωρισμό της, η ηθοποιός δήλωσε πως δεν είχε τίποτα στην άκρη και ήταν τυχερή διότι “έκλεισε” τη δουλειά στην σειρά “Άγρια Γη” και ήταν αυτή που την έκανε να επιστρέψει ξανά στα λημέρια που αγάπησε!

“Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη. Είχα αφήσει τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στη σειρά “Άγρια Γη” και βρήκα τα πατήματά μου”. 

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο πρώην σύζυγος της πέρασε κατάθλιψη για πολλά χρόνια και ήταν μια δύσκολη κατάσταση:

“Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Μπρούνο δεν ήταν καλά, το έβλεπα και το διαπίστωνα κι εγώ. Έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες και από εμένα να τον βοηθήσω. Κάποιες φορές ήθελε να βοηθηθεί και κάποιες όχι. Ήταν δύσκολα. Επηρέασε πολλά”.

Τσέκαρε και αυτά: