Νικόλ Δεσποτοπούλου

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου έχει επιτρέψει στον εαυτό της να δείξει την πιο σκληρή πλευρά της στο “My Style Rocks” καθώς η κόντρα με την Ειρήνη Καζάκη “φουντώνει” και τα δυο κορίτσια, από παλιές συνεργάτες, έχουν φτάσει να έχουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα beef στο ριάλιτι μόδας.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο νέο trailer που κυκλοφόρσε για το επεισόδιο της Τετάρτης – το οποίο δεν αποκλείεται να δούεμ μισό – βλέπουμε τα κορίτσια να συνεχίζουν να ρίχνουν “λάδι στη φωτιά” και να ανταλλάζουν πάλι λογάκια!

Η Emilia Vodos ακούγεται να λέει πιθανότατα στην Νικόλ Δεσποτοπούλου, “πόσο φίδι είσαι εδώ μέσα” και πάλι θα τη δούμε σε έξαλλη κατάσταση!

H Όλγα Κοτλιδά, από τη δική της την πλευρά φαίνεται πως έχει κάποιο θέμα με τις βαθμολογίες των κριτών και όταν ρωτά τον Στέλιο Κουδουνάρη για ένα “2” που δόθηκε, ο σχεδιαστής δεν χάρηκε με το ύφος της και της απάντησε αναλόγως.

Στο “My Style Rocks” οι παίκτριες δεν ηρεμούν και όσο πλησιάζει ο μεγάλος τελικός, οι περισσότερες ζορίζονται γιατί αρχίζουν να “ξεμένουν” από looks και είναι δύσκολα τα πράγματα!

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: