Tesla

Το Tesla μοντέλο 3 φέρεται πως θα δεχτεί ένα ολικό “λίφτινγκ” και αναμένεται να δούμε νέα καθίσματα να μπαίνουν στο όχημα σύμφωνα με ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Yλικό το οποίο δημοσίευσε ο λογαριασμός @JayinShanghai δείχνει ένα νέο κάθισμα το οποίο φημολογείται πως θα μπει στο μοντέλο 3 και θα έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά.

Προηγούμενες αναφορές ισχυρίζονται πως τα νέα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί από έναν εξωτερικό προμηθευτή και δεν έχουν δημιουργηθεί στο εργοστάσιο της Tesla. Στο ήδη υπάρχον μοντέλο τα καθίσματα δημιουργήθηκαν στους χώρους της εταιρείας.

Φέρεται να υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά στα καθίσματα που ενδεχομένως να τοποθετηθούν αφού δείχνουν ότι εκτός από τη λειτουργία που τα θερμαίνει, θα υπάρχει και μια λειτουργία που αφορά είναι και αεριζόμενα (με ότι συνεπάγεται αυτό).

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Κίνα, το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει φωτισμό ο οποίος θα είναι ανάλογος με το περιβάλλον που βρίσκεται το αυτοκίνητο. Επίσης θα έχει και ένα νέο ηχοσύστημα.

Το υλικό που κυκλοφόρησε και φέρεται να αφορά το Tesla 3 είναι το πιο πρόσφατο από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει και όλοι περιμένουν να δουν το νέο μοντέλο.

Tσέκαρε και αυτά: