Ελένη Μενεγάκη

Για μια ακόμη φορά κατάφερε να “ρίξει” το Instagram η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη καθώς πόζαρε δίχως ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων για μια φωτογραφία και χωρίς κόμπλεξ την ανάρτησε στο feed της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η 53χρονη παρουσιάστρια έχει αποδείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα δεν δείξει το πρόσωπο της άβαφο και επιλέγει κατά καιρούς να δείξει πως είναι “πραγματικά”. Ειδικά το καλοκαίρι που κάνει τις βουτιές της στην Άνδρο, αναρτά εικόνες όπου δεν έχει βαφτεί και παναττική ενθουσιάζει τους θαυμαστές της.

Τη στιγμή που πολλές γυναίκες αναρτούν εικόνες στα social media έχοντας πολύ βαριά make up looks,η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να δείξει στον κόσμο τη φυσική ομορφιά που έχει και τα λόγια είναι περιττά!

Tσέκαρε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η παρουσιάστρια πρέπει να είναι καθημερινά στην “τρίχα” λόγω της εκπομπής της αλλά όταν φεύγει από το πλατό για να κάνει τις διάφορες δουλειές που έχει, επιλέγει να κάνει πιο ανάλαφρα make up lοoks.

Επιλέγει πολύ συχνά να κάνει no make up εμφανίσεις και της αρέσει να είναι άβαφη! Και εμάς μας αρέσει ακόμη περισσότερο!

Πάντα κούκλα!

 

Τσέκαρε και αυτά :