Θεοφανία Παπαθωμά

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε η γνωστή ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά, μετά από τον σάλο που προκλήθηκε με το story που έκανε στο Instagram για την υπόθεση που αφοροά στην καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά :”Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό” και αυτή η φράση της κατάφερε να προκάλεσε μια σωρεία αντιδράσεων και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν με πολύ έντονο ύφος για την άποψη της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Θεοφανία Παπαθωμά ακούγοντας τις τοποθετήσεις πολλών παρουσιαστών και ανθρώπων του καλλιτεχνικού κόσμου, προέβη σε μια ανάρτηση, στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν. Αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice.Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής βάσει πληροφοριών”.

Η ηθοποιός περιμένει μια δημόσια συγγνώμη από όσους μίλησαν με απαξιωτικό τρόπο προς το πρόσωπο της και εκφράζει την άποψη της με τον τρόπο που επιθυμεί καθώς έχουμε δημοκρατία και είναι δικαίωμα της.

Τσέκαρε και αυτά: