Emilia Vodos

Η Emilia Vodos είναι πάντα ένα πρόσωπο το οποίο απασχολεί στο “My Style rocks” και για μια ακόμη μέρα είδαμε να ανταλλάζει “βαριές κουβέντες” με τη Χριστιάννα Κατσιέρη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όταν η Εμιλία Βόντος ανέβηκε στην πασαρέλα για να παρουσιάσει το concept της και η Κατσιέρη ξεκίνησε να της τη “λέει” γιατί πιστεύει πως συνεννοείται με μια γυναίκα με την οποία συνεργάζεται έτσι ώστε να φέρνει τα looks της έτοιμα στο πλατό.

Η Χριστιάννα δεν πιστεύει πως η Εμιλία είναι μια γυναίκα που ντύνεται με τη βοήθεια κάποιας άλλης και έχει δει εικόνες που τις θυμίζουν πολλά looks τα οποία έχει φέρει στην πασαρέλα. Η Εμιλία έγινε έξαλλη όταν η συμπαίκτρια έπιασε στο στόμα της τη γυναίκα που φέρει το όνομα “Στέλλα” και της είπε να μην το ξανακάνει ενώ η Χριστιάννα άσκησε “βέτο” όταν της είπε η Εμιλία πως είναι πολύ μικρή.

Η Χριστιάννα θεώρησε πως ξεκίνησε για μια ακόμη φορά το λεγόμενο “age shaming” και ήταν έξαλλη!

Η Χριστιάννα για μια ακόμη φορά προσπάθησε να δείξει πως η συμπαίκτρια της είναι ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να χαρακτηρίσει πολύ κόσμο και να κατηγορήσει για στιλίστες ενώ δεν κοιτάζει αυτά που κάνει εκείνη.

Τσέκαρε και αυτά: