Μάρτιν Σκορτσέζε

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε μπορεί να παρουσίασε την ταινία του “Killers of the Flower Moon” αλλά θέλει να δημιουργήσει νέες ταινίες το επόμενο διάστημα και δε σταματά να δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους σκοπούς του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με το Variety, o διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει ταινία για τον Ιησού Χριστό και έχει ήδη μιλήσει με τον πάπα Φραγκίσκο για το νέο του εγχείρημα.

Ο Martin Scorsese, όπως αναφέρει το γνωστό μέσο, συναντήθηκε με τον πάπα όταν επισκέφτηκε την Ιταλία το Σαββατοκύριακο και του ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια ταινία που θα αφορά στη ζωή του θεανθρώπου.

“Απάντησα στην έκκληση του Πάπα προς τους καλλιτέχνες με τον μόνο τρόπο που ξέρω: με το να φανταστώ και να γράψω ένα σενάριο για μια ταινία για τον Ιησού. Και πρόκειται να αρχίσω να το κάνω” είπε κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στο Βατικανό.

Η ταινία αναμένεται να είναι το επόμενο project του Μάρτιν Σκορτσέζε αφού ολοκλήρωσε την ταινία “Killers of the Flower Moon”.

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για νέες ταινίες οι οποίες θα έχουν θρησκευτικό περιεχόμενο καθώς υπάρχουν σκηνοθέτες που θέλουν να φέρουν μια άλλη διάσταση σε όλα όσα έχουμε δει μέχρι πρότινος.

Τσέκαρε και αυτά: