Έντομα

Τα έντομα μπορούν να προκαλέσουν τρόμο σε πολύ κόσμο αλλά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι τα μελετούν και θέλουν να ανακαλύψουν τις “μαγικές ιδιότητες” που μπορεί να έχουν αφού είναι ιδιαίτερα πλάσματα της φύσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα αποφάσισε να εξερευνήσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο των εντόνων χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο για να μπορεί να τα πλησιάσει και να τα φιλήσει. Ναι, είναι extra creepy!

@legbootlegit Which bug seemed most friend-shaped? #bugs #insects #weirdpets #tinythings #cute ♬ original sound – Legboot

H συσκευή “Bugkiss” περιέχει ένα υγρό το οποίο μπορεί να προσελκύσει τα έντομα και ξεπροβάλλει από αυτή ένα μικρό βουρτσάκι το οποίο έχει μαλακές τρίχες οι οποίες ακουμπούν το έντομο και μοιάζει σαν να τους δίνει ένα μικρό φιλί!

Όπως αναφέρει ο άνδρας σε διάφορα βίντεο του, η συσκευή χρησιμοποιείται και για τη μελέτη των εντόμων και μπορούν οι μελετητές να έρθουν πιο κοντά τους και να τα ερευνήσουν καλύτερα.

@legbootlegit What bugs should I kiss next? 🪲🐞🦗🐝#bugs #entomology #insects #smooth #weird ♬ original sound – Legboot

Μέσω του TikTok, βλέπουμε διάφορα βίντεο που αναρτά ο άνδρας όπου τρέχει σε αγρούς και λιβάδια αναζητώντας εντομάκια για να τα πλησιάσει και να τα φιλήσει με τη συσκευή του.

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο θα δούμε σε τούτο τον πλανήτη ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: