Σεντόνια

Πολλές φορές διπλώνουμε τα σεντόνια μας αφού τα έχουμε πλύνει και σιδερώσει και απλά τα τοποθετούμε στην ντουλάπα μας έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε όταν θελήσουμε να κάνουμε αλλαγή στο κρεβάτι μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ωστόσο, έχουμε την τάση να μην τα οργανώνουμε σωστά και να κυκλοφορούν “διάσπαρτες” οι μαξιλαροθήκες στα ντουλάπια και στα συρτάρια μας και να μην μπορούμε να κάνουμε το σωστό πετάρισμα!

Ο Loui Burkle είναι ένας από τους TikTokers που κατά καιρούς επιλέγει μέσω της σελίδας του να δώσει συμβουλές για διάφορα πράγματα και αυτή τη φορά μας έδωσε μια πολύ ωραία ιδέα για να αποθηκεύσουμε τα σεντόνια μας μαζί με τις μαξιλαροθήκες με τις οποίες σετάρονται!

Αυτό που κάνει στην ουσία είναι να διπλώσεις τα καλύμματα που χρησιμοποιούμε στο κρεβάτι μας και να τα βάλεις μέσα στην μαξιλαροθήκη με την οποία σετάρονται! Έτσι, δημιουργείς μικρά “κουτάκια” και είναι οργανωμένα χωρίς να ψάχνεις δεξιά και αριστερά για να βρεις ποιο ταιριάζει με τι!

Τσέκαρε και το βίντεο :

@louiburke This is the best way to keep all your sheet sets in one spot and not get lost! Folding everything up and slipping it into one of the pillowcases really keeps everything in one spot and looking good in your linen cupboard or under the bed if you’re like me. #sheets#sheethack#storeyourbedlinen ♬ Little Things – Adrian Berenguer

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία και σε βοηθήσει να τα βρίσκεις όλα στη θέση τους!

Τσέκαρε και αυτά: