Εύα Καϊλή

Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή τη Μεγάλη Παρασκευή 14/4 και τα πρώτα της λόγια στους δημοσιογράφους ήταν “Θα δω την κόρη μου”. Πέρασε δύσκολα, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και η Ελληνίδα πολιτικός θα πρέπει να φορά ηλεκτρονικό βραχιολάκι μέχρι να γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να τελειώσει οριστικά αυτή η ιστορία… η ιστορία του Qatargate!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ευρωβουλευτής αποφάσισε να δώσει την΄ρωτά της συνέντευξη στο “Βήμα της Κυριακής” και τους δημοσιογράφους Βελίκη Καραβάλτσιου και Άγγελο Σκορδά, με σκοπό να δείξει στον κόσμο τη δική της πλευρά.

Η Εύα Καϊλή μιλά για τη στιγμή που συνέλαβαν τον σύντροφο της και παραδεχεται πως πέρασε από το μυαλό της το ενδεχόμενο να αυτοκτονήσει, αλλά η σκέψη της κόρης της, της έδωσε δύναμη!

Με υποτίμησαν, με προσβάλαν ως γυναίκα. Φώναζα ότι είμαι αθώα, τα κάγκελα όμως δεν ακούν”, είπε σύμφωνα με απόσπασμα που προβλήθηκε στο MEGA!

“Όλοι με συμβούλευαν να ομολογήσω, να φύγω γρήγορα, να πάω στην κόρη μου. Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα”, εξομολογήθηκε η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Τσέκαρε και αυτά: