Πάσχα 2023

Οι περισσότεροι Έλληνες celebrities επέλεξαν αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς για να γιορτάσουν το Πάσχα 2023 και μέσω των λογαριασμών που διαθέτουν στο Instagram, επέλεξαν να στείλουν τις ευχές τους για τις ημέρες που διανύουμε!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Κλέλια Ανδριωλάτου, η Ελένη Χατζίκου, η Δανάη Μπάρκα, η Ζέτα Μακρυπούλια και πολλοί άλλοι θέλησαν να ευχηθούν στους followers τους μέσω φωτογραφιών από τα μέρη στα οποία βρίσκονται και ο κόσμος δε σταματούσε να κάνει likes και να εύχεται με τον δικό ου τρόπο στους celebrities.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Tα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική τους το φετινό Πάσχα 2023 και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε μέρη τα οποία θα θέλαμε και εμείς να έχουμε την ευκαιρία να πάμε κάποια στιγμή! Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι οι celebs που επέλεξαν να κινηθούν προς Πελοπόννησο μεριά και Μακεδονιά καθώς ήθελαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένεια τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα, η Ιωάννα Τούνη πήγε στην Πάρο με τον Νουνίτο της και γενικότερα υπάρχει μεγάλη χαρά από τη μεριά των Ελλήνων celebrities καθώς μπορούν να πάνε όπου θέλουν αφού πλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Ας δούμε μερικούς από αυτούς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Μέχρι την ημέρα του Πάσχα, έχουμε να δούμε πολλές αναρτήσεις και σίγουρα κάποιες θα ξεχωρίσουν!

Tσέκαρε και αυτά: