Ευγενία Μπόρλα

Η Ευγενία Μπόρλα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μπει δυναμικά στο Survivor και έχει δείξει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής παρά το γεγονός ότι κινδυνεύει με αποχώρηση εάν χάσει στη μονομαχία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η Ευγενία Μπόρλα είναι μία γυναίκα στην ηλικία των 32 ετών. Γεννήθηκε πριν 32 χρόνια λοιπόν στην Καρδίτσα όπου πήγε σχολείο και μεγάλωσε εκεί! Ωστόσο, πριν από πέντε χρόνια αποφάσισε να αφήσει πίσω την πατρίδα της και να μετακομίσει στην Αθήνα, όπου και δραστηριοποιείται ως γυμνάστρια.

Στην Αθήνα άλλωστε αποφάσισε να ανοίξει ένα δικό της στούντιο γυμναστικής, αφού αυτό ήταν η μεγάλη της αγάπη από πολύ μικρή ηλικία.

Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας και έχοντας πτυχίο της Ναυαγοσωστικής Σχολής βάζει ψηλά τον πήχη στους υδάτινους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου!

Πέρα απο τη γυμναστική όμως έχει ασχοληθεί και με αθλήματα ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια που είναι το νέο πράγμα που της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πρόκειται για την ενόργανη γυμναστική και το crossfit.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eugenia Borla (@eugenia_borla)

Ένα από τα πράγματα που λατρεύει η Ευγενία Μπόρλα είναι να κάνει ταξίδια με τη μηχανή της, όταν φυσικά μπορεί και έχει ελεύθερο χρόνο, πράγμα σπάνιο για εκείνη.

Από τα πράγματα που η ίδια παραδέχεται για τον εαυτό της είναι πως είναι ένα δυναμικό πλάσμα, αλλά συγχρόνως και αρκετά ξεροκέφαλη. Μάλιστα, ένα από τα πράγματα που τη δυσκολεύει στο Survivor είναι πως δεν είναι πολύ άνετη και δεν ξέρει πως να διαχειρίζεται την ήττα της, κάθε είδους ήττα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eugenia Borla (@eugenia_borla)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eugenia Borla (@eugenia_borla)

Ένα από τα πράγματα που η Ευγενία Μπόρλα θεωρεί πως θα τη δυσκολέψει αρκετά στο Survivor είναι πως θα πρέπει να συμβιώσει με τους συμπαίκτες της, αφού δείχνει σαν προσωπικότητα κλειστή και αρκετά ειλικρινής.

Για εκείνη το Survivor είναι ένα από τα μεγαλύτερη στοιχήματα της ζωή της και για αυτό το αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή με τρομερά ανεβασμένη ψυχολογία.

Φυσικά η 32χρονη κοπέλα από την Καρδίτσα έχει instagram και μάλιστα έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό με τους followers όμως να μην ξεπερνούν μέχρι την παρούσα φάση τους 3.700 followers.

Τσέκαρε κι αυτά: