Ευτυχία

Ευτυχία… Μια τόσο απλή λέξη την οποία δεν μπορούν να ξεστομίσουν εύκολα όλοι καθώς η ζωή διαρκώς αλλάζει και υπάρχει μεγάλος φόβος να γίνουν επιλογές που ίσως μας την εξασφαλίσουν! Βλέπεις η συνήθεια έχει μεγάλη δύναμη πάνω στην ανθρώπινη ψυχή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Υπάρχουν πολλές συνήθειες τις οποίες δεν αποβάλουμε από τη ζωή μας παρόλο που ξέρουμε πως μας κάνουν κακό! Μήπως όμως έφτασε η στιγμή να νιώσουμε την ευτυχία;

Ποιες είναι οι τρεις συνήθειες που έχουν αποβάλλει από τη ζωή τους οι πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι

#1. Αποβάλλουν την τελειομανία 

Η τελειομανία μπορεί πραγματικά να τρελάνει έναν άνθρωπο! Όταν έχεις την απαίτηση από τον εαυτό σου να τα κάνεις όλα τέλεια, τότε κουράζεις ακόμη περισσότερο την ψυχή σου, γεμίζεις άγχος και το στρες είναι προ των πυλών! Κάνε τα πάντα μέχρι εκεί που δε θα σου “κοστίσει” την ηρεμία σου!

#2. Μένουν μακριά από τοξικούς ανθρώπους 

Οι μεγαλύτερες “ρουφήχτρες” ενέργειας είναι οι τοξικοί άνθρωποι! Φύγε μακριά από αυτούς ή έστω κράτα τους σε μια απόσταση για να μπορέσεις να είσαι ευτυχισμένος!

#3.Δεν έχουν προσδοκίες από τους άλλους 

Όλοι οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν κάποια πράγματα για να μας χαροποιήσουν και να μας ικανοποιήσουν! Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μας δημιουργούν προσδοκίες! Μην σκέφτεσαι τα επόμενα πράγματα που θα κάνει ο άλλος όσο και αν πιστεύεις πως τα αξίζει! Βήμα-βήμα όλα και μην περιμένεις τίποτα από κανέναν!

Τσέκαρε και αυτά: