Φεγγάρι

Το φεγγάρι είναι από τα ουράνια σώματα που όλοι θέλουν να φωογραφίζουν και οι ρομαντικοί του πλανήτη, θέλουν να το βλέπουν όταν βρίσκονται με το έτερο ήμισυ στην παραλία τα βράδια του καλοκαιριού.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο φωτογράφος Stefano Zanarello βρέθηκε στο Παρίσι για διακοπές και οργάωσε μια ολόκληρη φωτογράφιση γιατί ήθελε να τραβήξει μια συγκεκριμένη φωτογραφία. Ήξερε πως η Πανσέληνος θα πραγματοπιούταν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη του Φωτός και οργάνωσε το πάντα για να πετύχει το τέλειο κλικ.

Βρέθηκε απέναντι από την Αψίδα του Θριάμβου και όπως αποκάλυψε στο PetaPixel είδε το φεγγάρι να μπαίνει “μέσα” στο εμβληματικό έργο.

“Απέρριψα τον Πύργο του ‘Αιφελ, του οποίου το ύψος θα με υποχρέωνε να φωτογραφίσω πολύ μακριά από το κέντρο και αργά τη νύχτα, οπότε αποφάσισα να τσεκάρω την Αψίδα του Θριάμβου.Με έκπληξη είδα ότι η πανσέληνος θα ήταν ακριβώς μέσα στην Αψίδα του Θριάμβου. Οι πιθανότητες για μια τέτοια φωτογράφιση είναι πολύ μικρές και το να ανακαλύψω ότι τα πάντα ήταν από σύμπτωση τέλεια την ημέρα που θα ήμουν στο Παρίσι ήταν απίστευτο, μια μεγάλη ευλογία”. 

Ήταν σε απόσταση περίπου 1.300 μέτρων από το έργο και με την Canon 10-400mm η οποία είχε εστιακή απόσταση 520mm κατάφερε με ένα 1.4x teleconverter να πετύχει την καλύτερη λήψη.

Tσέκαρε και αυτά: