Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες η οποία μοιράζεται πολύ συχνά με τους τηλεθεατές, διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της και στην εκπομπή της “Super Κατερίνα”, τη Δευτέρα 8/5 μίλησε για τις δύσκολες μέρες του μήνα!

Η έμμηνος ρύση είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλες τις γυναίκες, διότι για τουλάχιστον 4 μέρες μέσα στο μήνα χάνουμε αίμα, τα ορμονικά μας είναι στο “Θεό” και πρέπει να σφίξουμε τα δόντια για να κάνουμε όλες τις δουλειές μας.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, καθώς φάνηκε να “υποφέρει” και δήλωσε πως είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Μάλιστα, έθεσε το ερώτημα που οι περισσότερες γυναίκες έχουν τις τελευταίες μέρες και αφορά στη ψήφιση του νόμου που έγινε στην Ισπανία όπου οι γυναίκες μπορούν να πάρουν άδεια για τις μέρες περιόδου.

“Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δε γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε”. 

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει θίξει το συγκεκριμένο θέμα ξανά στο παρελθόν και πολλές είναι οι γυναίκες που συμφωνούν μαζί της, καθώς θα ήθελαν να μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν έστω και για μια μέρα, αφού είναι πολύ ιδιαίτερη αυτή η στιγμή που βιώνουν.

 

Τσέκαρε και αυτά: