Δώρα Αρχοντάκη

H Δώρα Αρχοντάκη ήταν μια από τις πρώτες παίκτριες που είχαν μπει στο σπίτι του Big Brother το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001 και συστήθηκε στο ελληνικό κοινό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τότε παίκτρια είχε απασχολήσει με τον χαρακτήρα της και είχε γίνει αρκετά αγαπητή από το κοινό!

Μετά το παιχνίδι, αποφάσισε να ακολουθήσει τη μεγάλη της αγάπη η οποία δεν ήταν άλλη από το τραγούδι! Κατάφερε να κάνει κάποιες επιτυχίες και το 2023 αποφάσισε να επιστρέψει με ένα νέο κομμάτι το οποίο ονομάζεται “Πάρε με”.

Η Δώρα Αρχοντάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast@Star” και αποκάλυψε πως απείχε από τον χώρο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας αλλά επιστρέφει δυναμικά και είναι κούκλα.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι είπε:

“Δεν εξαργύρωσα τη δημοσιότητα που έλαβα από το Big Brother. Αν έμπαινα τώρα σε ένα ριάλιτι, θα μπορούσα να διαχειριστώ καλύτερα το μετά. Αν δεν ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ίσως να μην γινόμουν ποτέ τραγουδίστρια.Γράφονταν και γράφονται κακίες για μένα. Κάποτε έκλαιγα, τώρα όχι. Είχα δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού όταν βγήκα από το Big Brother. Είχα πάει να πάρω ένα σάντουιτς κι ένα παιδί έπεσε στα πόδια μου και έλεγε πως “αυτά τα παπούτσια περπάτησαν στο σπίτι του Big Brother”

Είναι στα καλύτερα της και δηλώνει έτοιμη να ερωτευτεί ξανά!

Tσέκαρε και αυτά: