First Dates

Tο καλύτερο εστιατόριο για First Dates ανοίγει και αυτό το βράδυ τις πόρτες του! Η maître d’amour Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχεται ανθρώπους, που μας εμπνέουν με την όρεξή τους για γνωριμίες και φλερτ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η επαγγελματίας μουσικός Βιολέτα μοιάζει να είναι πιο βιρτουόζος στις ρίμες, παρά στον έρωτα. Έχει υψηλά standards, στα οποία καλείται να ανταποκριθεί ο Δημήτρης, που με τη σειρά του αγαπά τις τέχνες και μισεί τον αρνητισμό.

Ο Βασίλης θέλει να αποδράσει από τη μοναξιά, αναζητώντας ποιότητα στη σχέση. Η Μαρία αναζητά και εκείνη έναν καλό άνθρωπο για να ερωτευτεί ξανά. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την αμήχανη πρώτη ματιά και να ανακαλύψουν την ουσία;

Η Κατερίνα έρχεται στο εστιατόριο του First Dates για να ξεσηκώσει με την ενέργεια της το μαγαζί. Η συνάντησή της με τον Αντώνη από το Ρέθυμνο τη συγκλονίζει! Θα ανταποκριθεί ο Αντώνης στο ερωτικό της κάλεσμα;

Τελευταίο ζευγάρι, ο ρομαντικός Πέτρος με την Ελληνο-Ιταλίδα Φωτεινή. Τους ενώνει η θετικότητα, ο σεβασμός και η φροντίδα και φαίνεται να οδηγούνται γρήγορα σε ένα γλυκό ραντεβού.

Ποιοι θα καταφέρουν να φύγουν αγκαλιά και με χαμόγελα και ποιοι θα αποχωρήσουν έχοντας τη γλυκιά επίγευση μιας δυνατής προσπάθειας; Γιατί η αλήθεια είναι πως στο First Dates, όπως και στον έρωτα, κανείς δε φεύγει χαμένος!

Τσέκαρε και αυτά: