My Style Rocks νικήτρια

My Style Rocks νικήτρια: Η μεγάλη μέρα του τελικού πλησιάζει και πέντε κορίτσια: η Σελένη Φωτιάδη, η Αναστασία Σαμαρά, η Όλγα Κοτλιδά, η Νικόλ Δεσποτοπούλου και η Emilia Vodos θα κονταροχτυπηθούν στο styling για να μπορέσουν να κερδίσουν το έπαθο αξίας 30.000 ευρώ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι πέντε φιναλίστ είναι έτοιμες να παρουσιάσουν στο τηλεοπτικό κοινό και στους κριτές τα οριστικά looks τους για να μπορέσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις! Και η νικήτρια θα αναδειχθεί με συγκεκριμένο τρόπο!

Το κοινό έχει λόγο στο τέλος και θα κληθούν οι τηλεθεατές να ψηφίσουν εκείνη την κοπέλα η οποία πιστεύουν πως έχει το καλύτερο style! Και δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπές!

Οι πέντε κοπέλες θα περπατήσουν για τελευταία φορά στην πασαρέλα με σκοπό να δείξουν τα ρούχα που έχουν επιλέξει για τον τελικό και ίσως δουν στο τέλος το όνομα τους για τον μεγάλο τίτλο που διεκδικούν!

Η τελική δυάδα σύμφωνα με τα spoilers

Τα κορίτσια του τελικού συνεργάστηκαν με αρκετούς ανθρώπους για να μπορέσουν να βρουν τα κατάλληλα κομμάτια έτσι ώστε να είναι άψογες! Αλλά δυο πρόσωπα έχουν ξεχωρίσει και σύμφωνα με το περιβάλλον που περιτριγυρίζει το My Style Rocks.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η Emilia Vodos και η Όλγα Κοτλιδά είναι οι επικρατέστερες για το έπαθλο!

Περιμένουμε να δούμε τον μεγάλο τελικό με πολύ ενδιαφέρον καθώς αναρωτιόμαστε αν θα υπάρχει κάποιο τελευταίο beef!

Όλες οι παίκτριες έχουν καταφέρει να περάσουν με τον δικό τους τρόπο καλά, να δημιουργήσουν μικρές ίντριγκες και σίγουρα θα δούμε πολλά από αυτές στο μέλλον!

Στα social media κάποιες είναι αρκετά δυνατές και ίσως βοηθήσει να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο hype για να φτάσουν πιο κοντά στο έπαθλο!

Θα τα δούμε όλα και εννοείται πως έχουμε πολλά να σχολιάσουμε!

Τσέκαρε και αυτά: