Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας άνθρωπος της ελληνικής showbiz που έχει κάνει πολλά στο χώρο του θεάτρου και το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθούμε στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”. Έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τη Δέσποινα Βανδή και οι άνθρωποι του χώρου εκτιμούν πολύ το ταλέντο του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Ιωάννης Απέργης συμμετέχει στην ίδια σειρά με τον γνωστό ηθοποιό και προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις για τον συνεργάτη του, τις οποίες δεν περιμέναμε πραγματικά να ακούσουμε.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή “Γεια σου”, είπε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα… γλυκούλικο αρκουδάκι ενώ αποκάλυψε πως δε θα συνεχίσει η σειρά.

“Η σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” δυστυχώς δεν θα πάει του χρόνου. Αν είχε λίγο χρόνο αν στηθεί καλύτερα, θα πήγαινε και δεύτερη σεζόν. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει ένα χιούμορ που δεν του φαίνεται, είναι δύσκολο να κάνεις σκηνή μαζί του. Έχουμε δεθεί. Είναι ένα γλυκούλικο αρκουδάκι, είναι πολύ γλυκός άνθρωπος”. 

Ο ηθοποιός παράλληλα αποκάλυψε πως πέρασε από οντισιόν για το παιχνίδι “5Χ5” και περιμένει να μάθει αν θα είναι αυτός τελικά που θα παρουσιάσει το show το οποίο μέχρι πρότινος παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής.

Tσέκαρε και αυτά: