Γάμος

Ο γάμος μπορεί για πολλούς να θεωρείται “κλισέ” αλλά υπάρχουν και οι ρομαντικοί της υπόθεσης που θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ζήσουν όλο αυτό το concept όπως το έχουν ονειρευτεί! Και πολύ καλά κάνουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O γνωστός ηθοποιός, Ρομπ Λόου, είναι παντρεμένος με τη σύζυγο του, Σέριλ Μπέρκοφ, για περισσότερα από 30 χρόνια και έχουν καταφέρει να μείνουν αγαπημένοι διότι έχουν και οι δυο ένα μυστικό το οποίο θα πρέπει να ακούσουν όλα τα ζευγάρια.

Μιλώντας στο  τελευταίο επεισόδιο του podcast “Table for Two with Bruce Bozzi” του iHeartRadio αποκάλυψε το μυστικό που κάνει έναν γάμο πετυχημένο!

“Ο γάμος είναι δύσκολος παντού, δεν είναι μόνο στο Χόλιγουντ – παντού. Η Σέριλ ήταν και είναι η καλύτερη φίλη μου. Έτσι, αν παντρευτείς για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό τότε θα βρεθείς σε μειονεκτική θέση, γιατί η φιλία θα μείνει όταν τα υπόλοιπα πράγματα φύγουν”.

Σύμφωνα με το People, οι δυο του γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Bad Influence” κα αποφάσισαν να παντρευτούν στις 22 Ιουλίου του 1991.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Lowe (@roblowe)

Ο γάμος τους θεωρείται από τους “πετυχημένους” του Χόλυγουντ και από ότι φαίνεται το “μυστικό ” τους έχει λειτουργήσει μια χαρά.

Tσέκαρε και αυτά: