Γιάννης Βασιλώττος

Ένας από τους νέους και πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του, είναι ο Γιάννης Βασιλώττος ο οποίος μας συστήθηκε μέσω της σειράς “Άγριες Μέλισσες“. Πλέον παίζει στη σειρά “Ο Παράδεισος των κυριών” και οι θαυμάστριες του έχουν αυξηθεί κατά πολύ.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο ο οποίος έχει μεγάλη αγάπη στην υποκριτική και τη μουσική. Θέλει να κάνει πολλά πράγματα στο χώρο και το θέατρο είναι μέσα στα μεγάλα “πάθη” που έχει για το επάγγελμα του.

Γιάννης Βασιλώττος -Βιογραφικό, Instagram, τα χρόνια στο χωριό, η προσωπική ζωή και οι “Άγριες Μέλισσες”

Ο νεαρός ηθοποιός γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου του 1992 και είναι 31 ετών. Έχει καταγωγή από το χωριό Μαρίτσα το οποίο βρίσκεται στο όμορφο νησί της Ρόδου.

Στην εφηβεία του φοίτησε σε μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο και εκεί έμαθε πολλά μουσικά όργανα όπως είναι η κιθάρα, το πιάνο, η κρητική λύρα και κρουστά.

Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να κάνει το τολμηρό βήμα και να έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσει μουσική και υποκριτική. Έδωσε εξετάσεις το 2015 στην Ανώτερα δραματική σχολή και ξεκίνησε να σπουδάζει.

Μαζλι με συμφοιτητές του στη δραστική σχολή δημιούργησαν την θεατρική ομάδα “Peach of art” και έκαναν διάφορα πράγματα, όπως τη δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης με θέμα τι τραγουδι του Τσιτσάνη και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου “Τα καβουράκια”.

Τα παιδικά χρόνια στο χωριό

Ο Γιάννης Βασιλώττος μεγάλωσε σε ένα χωριό το οποίο βρίσκεται μέσα στη φύση και πέρασε μοναδικές στιγμές σε αυτό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έμαθε να αγαπά τη φύση και όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του ανθρώπου με τη ύψη, είχε πει πως ο κόσμος ξεχνά εύκολα και προχωρά γρήγορα ξεχνώντας να πάρει ανάσες για να γεμίσουν τα πνευμόνια του και επιλέγει να αναπνεύσει “άρρωστο αέρα”.

Αισθάνεται πολύ τυχερό που μεγάλωσε σε χωριό καθώς τον βοήθησε να καταλάβει τη σημαντικότητα πολλών πραγμάτων που θεωρούνται δεδομένα και φορτίζει τις μπαταρίες του εκεί.

Η προσωπική ζωή

Ο ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του.

Ωστόσο, στο παρελθόν είχε γίνει γνωστή η σχέση του με την αδερφή παίκτριας που συμμετείχε στο MasterChef.

Oι “Άγριες Μέλισσες”

Παρόλο που είχε συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ο Γιάννης Βσσιλώττος έχει γνωστός μέσω του ρόλου του Μπάμπη στις “Άγριες Μέλισσες“.

Εκεί υποδύθηκε έναν νεαρό τεντιμπόι ο οποίος ήταν ο πρώτος γιος του Κυριάκου και πολιορκούσε ερωτικά την Ασημίνα.

Η αγάπη για τη μουσική

Ο ηθοποιός έχει επιλέξει να ασχοληθεί και με τη μουσική καθώς της έχει μεγάλη αγάπη! Κατά καιρούς κάνει διάφορα live και του αρέσει πολύ να αναρτά βίντεο στα social media όπως είναι το Instagram και να τραγουδά!

Tσέκαρε και αυτά: