Γιέβα Μπονταρένκο

Η Γιέβα Μπονταρένκο ή αλλιώς Yeva είναι ένα από τα 21 κορίτσια που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του GNTM και αναμένεται να σαρώσει καθώς διαθέτει ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο το οποίο δεν ξεχνάς εύκολα.

 

Το κορίτσι με τα μακριά ξανθά μαλλιά ήρθε από την Ουκρανία στην Ελλάδα έχοντας ένα όνειρο! Να γίνει μοντέλο! Και το ριάλιτι μόδας ίσως είναι αυτό που θα της δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω στο χώρο και να κάνει πράγματα τα οποία πάντα ονειρευόταν και ήθελε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Τι πρέπει να μάθεις για τη Γιέβα Μποταρένκο

#1. Είναι 19 ετών

#2. Ήρθε στην Ελλάδα πριν από ενάμιση χρόνο και έβλεπε τις οντισιόν του GNTM για να μπορέσει να μάθει τη γλώσσα.

#3. Στην Ελλάδα ήρθε με τη μητέρα της, όταν ξεκίνησε η εισβολή στην Ουκρανία.

#4. Από την ηλικία των τριών ετών βρίσκεται στο χώρο της μόδας καθώς πόζαρε για την εταιρεία της μητέρας της, η οποία είχε ρούχα.

#5. Όσο περνούσαν τα χρόνια, δημιουργούσε ένα πολύ δυνατό πορτφόλιο και πιστεύει πώς είναι ένα δυνατό “χαρτί” για το χώρο.

#6. Η Γιέβα Μπονταρένκο συγκλόνισε τους κριτές με όσα είπε στις οντισιόνς καθώς αποκάλυψε πώς όταν ξεκίνησε η εισβολή στην Ουκρανία, βρισκόταν στην πόλη της το Χάρκοβο, και η φίλη της την ξύπνησε στις 5 το πρωί με ένα μήνυμα ενώ άκουγε τις βόμβες.

#7. Η οικογένεια της , της λείπει πολύ αλλά έχει τη μανούλα της και προσπαθούν να μείνουν δυνατές για την οικογένεια τους.

#8. Έχει ύψος 1,66

#9. Πιστεύει πως είναι φωτομοντέλο και πως οι φωτογραφίσεις είναι αυτές που της ταιριάζουν.

#10. Τα τελευταία 4 χρόνια, η Γιεβανγκελίνα Μπονταρένκο ασχολείται με το pole dancing και την έχει βοηθήσει να εκφράζεται και να παρουσιάζει τον εαυτό της πιο εύκολα.

“Χωρίς να πέσεις κάτω, δε θα πας ψηλά”, είναι το μότο της και με αυτό προχωρά έχοντας το κεφάλι της ψηλά, γιατί θέλει να πετύχει για να βοηθήσει την οικογένεια της και να κάνει αυτό που αγαπά.

Τσέκαρε και αυτά :

Κάτια Κιζίμα : Τι πρέπει να ξέρεις για το μοντέλο

Αναστασία Σιδηροπούλου : Η “μεταμόρφωση” στο TikTok