Ζωή Ιωαννίδου 

Η Ζωή Ιωαννίδου κατάφερε να πείσει τους κριτές του GNTM πώς έχει όλα τα φόντα για να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και είναι ένα από τα 21 κορίτσια που θα δούμε τις επόμενες μέρες να συμμετέχουν στις δοκιμασίες που ετοίμασε η παραγωγή.

 

To κορίτσι με τα μάτια τα μελιά είχε δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση κατά τη διάρκεια των οντισιόν καθώς είχαν μπει στο χώρο και οι δυο γυναίκες με τις οποίες συνεργάζεται στην Κύπρο και λειτουργούν ως μάνατζερς, και οι κριτές δε χάρηκαν με όσα άκουσαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Ποια είναι η Ζωή Ιωαννίδου 

#1. Κατάγεται από την Κύπρο και την Αλβανία

#2. Είναι 26 ετών

#3. Έχει δουλέψει ως επαγγελματίας μοντέλο στην Κύπρο, ενώ έχει βρεθεί και στο Λονδίνο για διάφορες δουλειές που της έχουν προταθεί.

#4. Η μουσική είναι το πάθος της και για αυτό το λόγο οι σπουδές της αφορούν τη συγκεκριμένη τέχνη.

#5. Της αρέσει να παίζει πιάνο και να γράφει μουσική.

#6. Θέλει να δει μια μεγαλύτερη αγορά στο χώρο της μόδας, και να μάθει περισσότερα πράγματα.

#7. Θέλει να δημιουργήσει μελλοντικές συνεργασίες με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων.

#8. Η Ζωή δήλωσε πώς έχει τρία πρακτορεία τα οποία χειρίζονται τις δουλειές της, και όταν ακούστηκε αυτό στην οντισιόν της, έγινε χαμός.

#9. Το μότο της Ζωής είναι “Work hard, dream big”.

Η Ζωή είχε μπει στις οντισιόνς με πολύ ταπεινό ύφος, παρά το γεγονός πως διαθέτει όλο το “πακέτο” και οι κριτές δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί χρειάζεται να έχει τρία πρακτορεία. Ωστόσο, οι μάνατζερς της είπαν πώς η αγορά στην Κύπρο είναι μικρή αλλά γρήγορα έφυγαν από το πλατό γιατί ενοχλήθηκαν οι κριτές.

Το μοντέλο άρπαξε την ευκαιρία της και μπήκε στο σπίτι του GNTM έτσι ώστε να κυνηγήσει το όνειρο της και να κάνει πράγματα τα οποία δεν είχε φανταστεί.

Τσέκαρε και αυτά :

Μέγκαν Φοξ : Έγινε ξανθιά και είναι ίδια η Κιμ Καρντάσιαν

Απιστία : Τα σημάδια που τη “μαρτυρούν”