Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας από τους νέους υποψήφιους του Survivor All Star και μαζί με τους Νίκο Μπάρτζη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα θα περιμένουν με αγωνία να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, το όνομα αυτού που θα αποχωρήσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης των Μπλε βρέθηκε στον τάκο καθώς πιστεύει πως η παρέα με τον Μπάρτζη είναι αυτή που έκανε τους συμπαίκτες του να γράψουν το όνομα του στον πάπυρο και φαίνεται πως δεν του αρέσει η τακτική του Σπύρου Μαρτίκα. 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρει στην προσωπική του συνέντευξη πως ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν αρχίσει την κολλητή παρέα και γυρνούν για μια ακόμη φορά την μπιφτέκι! Ο παίκτης δεν χαίρεται καθόλου με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και προτιμά να είναι απόμακρος γιατί οι εντάσεις είναι πολλές.

Σε άλλα νέα, το βράδυ της Τετάρτης 19/4 θα δούμε τους Έλληνες παίκτες του Survivor All Star να μπαίνουν στον στίβο μάχης μαζί με τους Τούρκους παίκτες και οι γυναίκες θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το έπαθλο που θα τους παρουσίασει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Γιώργος Λιανός.

Μάλιστα, θα γνωρίσουμε και τον Τούρκο “Τάκη Καραγκούνια”!

 

Τσέκαρε και αυτά: