Τάκης Καραγκούνιας

O Τάκης Καραγκούνιας είναι ίσως από τους λίγους παίκτες του Survivor All Star που έχει μείνει μισός από τότε που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο – τουλάχιστον αυτό βλέπουμε – και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στο παιχνίδι γιατί έχε συγκεκριμένους στόχους που θέλει να πετύχει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε στου παίκτες που έχουν παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, την Τρίτη 11/4, πώς σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους παίκτες του τουρκικού Survivor, και θα παίξουν κάποιου αγώνες με σκοπό να κερδίσουν ένα μεγάλο έπαθλο. Ο Τούρκος παραγωγός ρώτησε τους παίκτες αν έχουν δει κάποιους από τους παίκτες που συμμετέχουν στο Survivor της Τουρκίας και ο μισθοφόρος αναφέρθηκε σε ένα τύπο ο οποίος του μοιάζει και έχει μακριά, γκρι γένια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Özgür Tetik (@_ozgurtetik_)

Ο Ατζούν του είπε πως πρόκειται για τον Ozgur ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης του ριάλιτι και έχει αποδείξει πως η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός διότι έχει καταφέρει να πετύχει πολλά και είναι εξαιρετικός αγωνιστικά!

Ποιος είναι ο “Τάκης Καραγκούνιας” του τουρκικού Survivor

Ο Οζγκούρ Τετίκ γεννήθηκε το 1975 και έχει δημιουργήσει μια ακαδημαϊκών στην Τουρκία που αφορά το τρέξιμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Özgür Tetik (@_ozgurtetik_)

Είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος καθώς ασχολείται χρόνια με τη γυμναστική και ασχολείται με πολλά είδη εκγύμνασης όπως είναι το μπάσκετ και το τρέξιμο! Εκπαιδεύει κόσμο, συμμετέχει σε πολλούς μαραθώνιους και επέλεξε να πάει στο Survivor για να δοκιμάσει τις αντοχές του.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον Τάκη και τον Τούρκο παίκτη σε μια αναμέτρηση!

Τσέκαρε και αυτά: