Γιώργος Κώτογλου

O Γιώργος Κώτογλου είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος έχει επιλέξει να είναι ένας από τους παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι “Οι Προδότες“. Και αναμένεται να μας απασχολήσει και αυτός με τη σειρά του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο φοιτητής είναι ένας από τους 22 παίκτες που μπήκαν στη μεγάλη έπαυλη του ριάλιτι που προβάλλεται στο ΑΝΤ1 και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη δική του τακτική και πως σε ποια ομάδα θα μπει!

Γιώργος Κώτογλου – Βιογραφικό, Instagram, το υψηλό IQ, η πλατφόρμα του, καταγωγή, ηλικία

Ο Γιώργος είναι 21 ετών και είναι ο νεότερος παίκτης του ριάλιτι! Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη.

Σπουδάζει στο τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και είναι βαθιά “χωμένος” στους υπολογιστές ενώ έχει μεγάλη αγάπη στα μαθηματικά.

Τα τρία χαρακτηριστικά του

  • Κοινωνικός
  • Αισιόδοξος
  • Χαρούμενος

Έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, αλλά ακόμη δεν έχει επιλέξει να τον γεμίσει με φωτογραφίες!

Το υψηλό IQ

O Γιώργος Κώτογλου έχει IQ 132 το οποίο θεωρείται αρκετά υψηλό και έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο η οποία ονομάζεται secretschool.gr.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία μπορεί να βοηθήσει τους νέους να μάθουν μαθηματικά με εύκολο τρόπο και να μην πελαγώνουν!

Ο λόγος για τον οποίο δημιούργησε τη δική του πλατφόρμα είναι διότι ανακάλυψε σε μικρή ηλικία πως έχει δυσλεξία και χρειάστηκε να βρει τους δικούς του τρόπους για να μπορέσει να μάθει να λειτουργεί σωστά με τα μαθήματα!

Γιατί μπήκε στους “Προδότες”

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ψυχολογεί τους ανθρώπους ενώ λατρεύει τους γρίφους και τα μυστήρια! Επομένως, οι “Προδότες” είναι το ιδανικό παιχνίδι για αυτόν!

Οι 22 παίκτες στους “Προδότες”

22 πρόσωπα επιλέχθηκαν για να μπουν στο νέο ριάλιτι του ANT1 και όλοι μπήκαν με την προοπτική να ανακαλύψουν περί τίνος πρόκειται διότι είναι ένα project το οποίο δεν γνωρίζουν πολλοί!

Τα escape rooms και τα παιχνίδια πάντα άρεσαν στον κόσμο, και το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει λόγο από όλα! Το παιχνίδι “Πέφτει η Νύχτα στο Παλέρμο” είναι σίγουρα εκείνο με το οποίο μοιάζει πολύ αλλά έχει τα δικά του twist τα οποία θα είναι ανατρεπτικά!

Τσέκαρε και αυτά: