Γιώργος Παπαχαραλάμπους

O Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ένα απο τα νέα πρόσωπα που έρχονται απο την Κυριακή στο Survivor και αναμένεται κι αυτός να δώσει το στίγμα του.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι στην ηλικία των 29 ετών και το επάγγελμά του είναι καθηγητης φυσικής αγωγής, δηλαδή γυμναστής. Αυτό ήταν και η παντοτινή του αγάπη μιας και όπως ο ίδιος αναφέρει ο αθλητισμός ήταν πάντα η ζωή του.

Τελείωσε τις σπουδές του στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και εν συνεχεία προχώρησε σε ένα μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κινησιολογία τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Από νεαρός μόλις σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε δειλά δειλά την ενασχόλησή του με το μπάσκετ παίζοντας σε ομάδες της Β και Γ εθνικής κατηγορίας, αλλά τελικά αυτό δεν προχώρησε γιατί αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Βέβαια πλέον είναι ένας γυμναστής που έχει το δικό του στούντιο. Πέρα όμως από το μπάσκετ, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια και με τις πολεμικές τέχνες. Μάλισα σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών (Kung Fu) κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων.

Μετά την εμπειρία που απέκτησε στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής, θεωρεί πως τίποτα πια δεν μπορεί να τον φοβίσει! Εκτός από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ για πέντε χρόνια, περπατώντας σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους μόδας.

Μπαίνει στο παιχνίδι με στρατηγικό πλάνο το οποίο θα ακολουθήσει πιστά μέχρι να αναδειχθεί νικητής!

Τσέκαρε κι αυτά: