Παντελής Γιαννακάκης

O Παντελής Γιαννακάκης είναι ένας ακόμα παίκτης που αναμένεται να φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και θα ενταχθεί στις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις του Survivor.

O νεαρός άντρας που είναι σε ηλικία 23 ετών αναμένεται από απόψε το βράδυ να είναι στην ομάδα του Survivor και είναι αποφασισμένος να δείξει την αξία του και τις ικανότητές του.

Έξω από τον Άγιο Δομίνικο ο Παντελής Γιαννακάκης ασχολείται με τα ακίνητα ως project Manager σε μία εταιρεία ακινήτων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

O ίδιος ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα από τα 18 του που ήρθε όταν μετακόμισε μόνιμα, προερχόμενος από τη Σητεία στην Κρήτη.

Σπούδασε στην Αθήνα Ψυχολογία και εν συνεχεία έκανε και ένα μεταπτυχιακο στο Project Management και πλέον ασχολείται σε μία εταιρεία που διαχειρίζεται ακίνητα.

Όπως ο Παντελής Γιαννακάκης εξηγεί στο επάγγελμά του ο ανταγωνισμός είναι τρομερά έντονος και αυτός έχει εκπαιδευτεί να δίνει λύσεις μέχρι τώρα. Αυτά τα δύο στοιχεία θεωρεί πως θα είναι εκείνα που θα τον βοηθήσουν στην παραλία ανάμεσα σε τόσους άγνωστους ανθρώπους, αλλά και έντονες, διαφορετικές προσωπικότητες.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Επίσης ένα ακόμα εφόδιο που έχει λόγω της δουλειάς του είναι να έχει γερό στομάχι απέναντι σε κάθε είδους κακουχίες, όπως εκείνες που βιώνουν όλοι στο Survivor.

Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι το μοναδικό ατού που διαθέτει. Δεκατέσσερα χρόνια κάνει στίβο (μήκος και εμπόδια) και τα τελευταία 4 χρόνια και Beach Volley. Προσγειώνεται στην Καραϊβική με πολλές  υποσχέσεις για τα παρκούρ, καθώς όπως δηλώνει δεν ξέρει να χάνει. Υπόσχεται να ταράξει τα νερά της Καραϊβικής, να γίνει γνωστός και να φύγει με το μεγάλο έπαθλο!

Τσέκαρε κι αυτά: