Good Job Nicky

Ο Good Job Nicky είναι ένας από τους newagers τραγουδιστές που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το μοναδικό ταλέντο του και τα τραγούδια που δημιουργεί! Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας από τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται σε μεγάλα φεστιβάλ στο εξωτερικό και ίσως τον δούμε να κάνει διεθνή καριέρα κάποια στιγμή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Job Nicky (@goodjobnicky)

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο καλλιτέχνη ο οποίος είχε δηλώσει συμμετοχή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει την αποστολή! Ωστόσο, κάνει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και δεν αποκλείεται να τον δούμε να ανεβαίνει στη μεγάλη μουσική σκηνή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Job Nicky (@goodjobnicky)

Good Job Nicky – Βιογραφικό, Instagram, το αληθινό όνομα, ηλικία, ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη

Γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1995 στην Αθήνα και οι γονείς του είναι ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη! Επομένως, ήταν φυσικό και επόμενο να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά αφού οι γονείς του είναι πολύ πετυχημένοι στο είδος τους.

Ο τραγουδιστής μεγάλωσε στη Βούλα και από μικρή ηλικία επέλεξε να ασχοληθεί με διάφορα είδη μουσικής και είχε εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον του για το χώρο του τραγουδιού και της παραγωγής!

Είναι πολύ δημιουργικός, αγαπά τη μόδα και έχει επιλέξει ως σήμα κατατεθέν του τα μπλε μαλλιά τα οποία πάντα κάνουν αίσθηση! Του αρέσει το μπάσκετ και ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό, αλλά η μουσική είναι η “γυναίκα της ζωής του”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Job Nicky (@goodjobnicky)

Το αληθινό του όνομα είναι Νικόλας Βαρθακούρης αλλά έχει επιλέξει το καλλιτεχνικό του όνομα για να μπορεί να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο!

Έχει τρία αδέρφια! Τον Χάρη Βαρθακούρη, τον Θανάση Βαρθακούρη (από τον πρώτο γάμο του Γιάννη Πάριο) και τον Μιχάηλ Άγγελο!

Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη

Η οικογένεια του Good Job Nicky είναι άκρως καλλιτεχνική και έχει σε κάθε μέλος, μεγάλη αδυναμία!

Οι γονείς του, Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 1998 αλλά πάντα ήταν αγαπημένοι και κύριος σκοπός τους ήταν να έχουν μια ενωμένη οικογένεια!

Όπως έχει πει ο γνωστός τραγουδιστής, οι γονείς του παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του και πάντα ακούει τις συμβουλές τους αλλά θέλει να είναι ανεξάρτητος και να δημιουργεί ότι έχει στο μυαλό του!

Τσέκαρε και αυτά: