Γυμναστική

H γυμναστική είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων και όλοι μας πρέπει να βρούμε εκείνη την άθληση που μας βοηθά να εκτονωθούμε και να φέρουμε το σώμα μας σε μια καλή φυσική κατάσταση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Yπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν πρέπει να κάνεις μετά την προπόνηση σου διότι έχεις καταφέρει να γεμίσεις ενέργεια και να γυμναστείς σωστά! Επομένως, πρέπει να κρατήσεις την ενέργεια σου σε υψηλά επίπεδα και να μην πέφτεις!

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις μετά τη γυμναστική

#1.Μην πέφτεις αμέσως για ύπνο 

Πρέπει να δεχτείς την ενέργεια που έχεις λάβει από τις ασκήσεις που έχεις κάνει κατά τη διάρκεια της προπόνησης σου! Κάνε μια βόλτα, περπάτησε για μισή ώρα και έπειτα κάνε ένα μπάνιο για να χαλαρώσεις!

#2.Δεν τρως 

Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σου, καις θερμίδες και καταναλώνεις ενέργεια! Μετά την προπόνηση σου πρέπει να τρως ένα θρεπτικό γεύμα το οποίο δεν περιέχει λιπαρά για να αναπληρώσεις την ενέργεια σου!

#3.Μην καπνίζεις

Έκανες την προπόνηση σου και θέλεις να καπνίσεις; Μην το κάνεις για τουλάχιστον μισή ώρα! Οι πνεύμονες σου έχουν “ανοίξει”, έχουν γεμίσει οξυγόνο και δε χρειάζεται να βάλεις στο σώμα σου καπνό!

Τσέκαρε και αυτά: