Hilary Swank

Η γνωστή ηθοποιός Hilary Swank έγινε μανούλα και έχει φέρει στον κόσμο τα δίδυμα της μετά από 9 ολόκληρους μήνες όπου τα προστάτευε μέσα στην κοιλίτσα της και είναι στον… παράδεισο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Με αφορμή το Καθολικό Πάσχα, η ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία όπου ατενίζει τον πορτοκαλί ουρανό και κρατά το αγοράκι της και το κοριτσάκι της στην αγκαλιά της φορώντας ένα λευκό μπουρνούζι.

“Δεν ήταν εύκολο! Αλλά άξιζε τον κόπο. Καλό Πάσχα! Κάνω αυτή την ανάρτηση από τον παράδεισο”, έγραψε στην ανάρτηση της η ηθοποιός και οι followers τςη όπως και πολλοί συνάδελφοι της από το χώρο της υποκριτικής σχολίασαν με διάφορες εικόνες και πολλές καρδιές την εικόνα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Swank (@hilaryswank)

Η Hilary Swank και ο σύζυγος της,Philip Schneider παντρεύτηκε το 2018 στο Ρεντγουντ της Καλιφόρνια και όπως είχε περιγράψει η ίδια στη Vogue ‘ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της!

“Ήταν απλά απερίγραπτος. Ένιωθα τόση ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και που είδα όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε μαζί στη μέση ενός τέτοιου σκηνικού. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” είχε πει.

Τσέκαρε και αυτά: