Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας ο οποίος καταφέρνει με τον τρόπο που μιλά να προκαλεί είτε το ενδιαφέρον, είτε τον εκνευρισμό των ανθρώπων που τον παρακολουθούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, ο φαρμακοποιός του All Star θα αποκτήσει μια νέα κόντρα στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν θα είναι άλλη από αυτή που θα ξεκινήσει με τον Νίκο Μπάρτζης ο οποίος πιστεύει πως τον ειρωνεύεται.

O καυγάς μεταξύ των δυο παικτών θα είναι αγωνιστικού περιεχομένου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα προσπαθήσει να τους “χωρίσει” και θα λειτουργήσει ως “πυροσβεστήρας” μεταξύ των δυο ανδρών.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει καταφέρει να διακόπτει τον Νίκο Μπάρτζη πολλές φορές και όταν εκείνος θέλει να μιλήσει, προσπαθεί να “πατήσει”πάνω στα λόγια του! Ο Νίκος Μπάρτζης θεωρεί πως ο Μαρτίκας τον ειρωνεύεται και αυτή η συζήτηση που θα γίνει στο συμβούλιο, σίγουρα θα ανάψει νέες φωτιές.

Στο Survivor All Star, οι παίκτες προσπαθούν να δώσουν καλό ριάλιτι στον κόσμο όμως το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πως όσοι παρακολουθούν το παιχνίδι, έχουν απογοητευτεί διότι έχουν κουραστεί με τις παραβάσεις και θέλουν να δουν λίγο πιο “καθαρό” παιχνίδι!

Τσέκαρε και αυτά: