Σχέσεις

Όλοι θέλουμε να μπαίνουμε σε σχέσεις οι οποίες θα μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά και να νιώθουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη ζωή με έναν άνθρωπο ο οποίος θα είναι στο πλευρό μας και θα υπάρχει αλληλοστήριξη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ωστόσο, υπάρχουν φορές όπου η έντονη ανάγκη μας για να δημιουργήσουμε μια σχέση και να συνδεθούμε με έναν άνθρωπο, μας “τυφλώνει” και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα σημάδια τα οποία ουρλιάζουν από μακριά πως δεν πρέπει να είμαστε μαζί του!

 

Oι άνθρωποι προσπαθούν στην αρχή των σχέσεων να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως οι κακές τους συνήθειες και οι κρυφές συμπεριφορές τους αποκαλύπτονται μέσα από διάφορες καταστάσεις! Και πρέπει να δώσεις βάση σε αυτές!

Σχέσεις – Αν αυτά τα σημάδια σου θυμίζουν κάτι, τότε δεν αξίζει να κάνεις σχέση μαζί του!

#1. Είναι αγενής όταν βγαίνετε; Όταν μιλά με τους δικούς ανθρώπους και δεν μπορεί να μιλήσει με ευγένεια όταν απευθύνεται σε εσένα; Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν αλλάζει και δυστυχώς είναι πολύ άσχημο!

#2.Συμπεριφέρεται σαν να έχει κολλήσει στην ηλικία των 15 ετών και σε αφήνει να αναρωτιέσαι αν είναι όντως ενήλικας; Εσύ θέλεις έναν άνθρωπο για να περνάς όμορφα, να μιλάτε, να τον έχεις στον πλευρά σου! Δεν έχεις ανάγκη να κάνεις την baby sitter σε κανέναν!

Tσέκαρε και αυτά: