Ιχθείς 2024

Ιχθείς 2024: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια 2024 που θα έχετε έναν έντονο χρόνο, γεμάτο γεγονότα, ανατροπές, αλλά και στιγμές που δεν θα περιμένατε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 

Οι Ιχθείς 2024 του πρώτου δεκαημέρου που θα ταλαιπωρηθούν και θα βασανιστούν μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου. Είστε το δεκαήμερο που θα πιεστεί πολύ τον Ιανουάριο, αλλά και τον Φεβρουάριο με ταραχές στη δουλειά, πολλές υποχρεώσεις και πολλά βάρη.

Παρόλα αυτά είναι ταυτόχρονα ευνοϊκή αυτή η περίοδος έτσι ώστε να χαλαρώσετε από τον Φεβρουάριο και μετά και να ηρεμήσετε. Θα έχετε την ευκαιρία από τον Μάιο και μετά να έχετε σημαντικές επαγγελματικές προοπτικές, αλλά και ένα γεγονός μέσα στο σπίτι ετσι ώστε να πάρετε πίσω όλα όσα χάθηκαν το πρώτο δίμηνο του χρόνου.

Θα αλλάξετε και θα επαναπροσδιορίσετε τα σχέδια σας για να πραγματοποιήσετε πολλούς από τους στόχους.

Οι Ιχθείς 2024 του δευτέρου δεκαημέρου θα είναι το πιο πιεσμένο δεκαήμερο με μια δύσκολη χρονιά μπροστά τους. Θα υποδεχθούν τον Κρόνο και ο Χείρωνας θα σας ταλαιπωρήσει. Είναι μία χρονιά σκληρής δουλειάς και προσπάθειας και μέσω μέσω αυτών μπορεί να τα καταφέρετε. Διάφορα γεγονότα θα βγαίνουν από το πουθενά και θα σας ταλαιπωρούν.

Μόνο το πρώτο τρίμηνο μέσα από συνεργασίες και συμβόλαια θα μπορέσετε να καταφέρετε κάποια πράγματα στον οικονομικό τομέα. Μικρή ανάπαυλα στις δυσκολίες θα έχετε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, αλλά από τον Σεπτέμβριο πάλι δυσκολεύει η κατάσταση μέχρι και το τέλος του χρόνου. Αποφύγετε να είστε απαισιόδοξοι, ενώ θα έχετε την ευκαιρία μετά τους έξι πρώτους μήνες να έχετε νέες γνωριμίες και μάλιστα με σοβαρό χαρακτήρα κυρίως για τις προσωπικές σας φιλοδοξίες.

Οι Ιχθείς 2024 του τρίτου δεκαήμερου θα έχουν μία χρονιά μπροστά τους που φαίνεται να είναι σχετικά ήρεμη. Θα πετυχαίνετε τα όνειρά σας, θα νιώθετε δημιουργικοί και θα έχετε σημαντικές θετικές ανατροπές. Νέες επαφές, νέες γνωριμίες και ταξίδια. Μικρές αναστατώσεις στα οικονομικά σας από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο, αλλά τελικά θα βγείτε κερδισμένοι.

Βγαίνετε νικητές μέσα από τα τελευταία δύσκολα χρόνια που σας ταλαιπωρούσαν. Θα πρέπει να περιμένετε πολλά θετικά γεγονότα. Ένας νέος έρωτας ίσως και η πραγματοποίηση σκοπών και στόχων. Σημαντικές ευκαιρίες για επενδύσεις, αλλά και κέρδη στη δουλειά, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε και παρέες.

Το τρίμηνο Αύγουστος, Σεπτέμβριος και Οκτώβριος θα είναι ένα δύσκολο τρίμηνο με απογοητεύσεις, χωρισμιούς και πρέπει να έχετε ένα καλό πλάνο και οργάνωση στα οικονομικά σας. Θα εξομαλυνθεί η κατάσταση ξανά και σωστά από τον Δεκέμβριο και μετά.

Τσέκαρε κι αυτά: