Σχέσεις

Οι σχέσεις και πόσο μάλιστα οι ερωτικές είναι από τη φύση τους δύσκολες ειδικά μετά την πανδημία όπου η κατάσταση για ορισμένους ξέφυγε τελείως.

Υπάρχει όμως ένα μικρό κόλπο, ένα tip που σύμφωνα με τη νέα μόδα στο TikTok μπορεί να αναθερμάνει τις σχέσεις μεταξύ των δύο συντρόφων που ενδεχομένως να έχουν έχουν απομακρυνθεί ή δεν έχουν την ίδια φλόγα όπως στο παρελθόν.

Αυτό το κόλπο έχει να κάνει με το πώς κοιμάται ένα ζευγάρι. Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά είναι σημαντικό και λίγοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν μία τέτοια υποχώρηση. Αλλά για το καλό της σχέσεης ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούν διαφορετικά.

Η πλευρά του κρεβατιού! Πόσο διαθέσιμος είναι ένας από τους δύο συντρόφους ή και οι δύο να αφήσουν την πλευρά του κρεβατιού με την οποία έχουν μία προσκόλληση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Κάποια ζευγάρια που επιθυμούν να το δοκιμάσουν, επιλέγουν να μην έχουν συγκεκριμένη πλευρά στο κρεβάτι και έτσι υπάρχει μία διαρκής εναλλαγή. Αυτό βοηθά ένα ζευγάρι να μην μπαίνει στη ρουτίνα και έτσι οι σχέσεις μπορούν ξαφνικά να πάρουν τα πάνω τους.

Επίσης, μία τέτοια κίνηση δείχνει πως και οι δύο σύντροφοι είναι διατεθειμμένοι να βάλουν στην άκρη τις προσωπικές τους προτεραιότητες και να αφεθούν στον σύντροφό τους. Σημαντικό στοιχείο είναι πως σίγουρα μία τέτοια αλλαγή θα ανεβάσει τη λίμπιντο στο ζευγάρι και θα ειναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η οικειότητα.

Βέβαια για να υπάρξει απόλυτη ειλικρίνεια, υπάρχουν πολλές φωνές που αναφέρουν πως μία τέτοια αλλαγή μπορεί να προκαλέσει προβκήματα στον ύπνο ή να χαλάσει την ποιότητα του ύπνου. Κι αυτό γιατί ο καθένας από εμάς είτε σε σχέση είτε χωρίς έχει μάθει να κοιμάται σε μία πλευρά του κρεβατιού και δύσκολα την αλλάζει.

Τσέκαρε κι αυτά: