Ιχθείς Σεπτέμβριος

Ιχθείς Σεπτέμβριος: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια που θα έχετε έναν έντονο μήνα μπροστά σας και αυτό θα πρέπει να το θυμάστε και να είστε ψύχραιμοι.

Οι Ιχθείς Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε δύσκολες ημέρες με προβλήματα και πολλές πιέσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ωστόσο, αυτό μετά τις 15 του Σεπτεμβρίου θα αλλάξει και θα επανέλθει το καλό κλίμα, με εσας να έχετε επιτυχίες που θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα και στην τσέπη σας. Δεν αποκλείεται να έρθει και μία κληρονομιά. Θα περάσετε υπέροχα εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα δεν αποκλείει να σας φέρει μία επανασύνδεση στη ζωή σας. Θα κατατροπώσετε τους εχθρούς σας και έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε νέες  ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή.

Οι Ιχθείς Σεπτέμβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία νέα γνωριμία, που θα σας απογειώσει ερωτικά. Επίσης κάποια χρήματα που πραγματικά δεν περιμένατε θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την καθημερινότητα.

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μικρά ταξίδια που θα σας αναζωογονήσου, ενώ οι παρέες σας είναι στο απόγειο και θα διασκεδάσετε πραγματικά. Πλέον αυτό το μήνα θα καταλάβετε πως σιγά σιγά θα έρθει η ώρα να αλλάξετε τη ζωή σας. Θα μπορέσετε να αναγεννηθείτε. Μοναδικές στιγμές για τους δεσμευμένους.

Οι Ιχθείς Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν ένα υπέροχο διάστημα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, με καλοπέραση, διασκέδαση με φίλους, αλλά και με νέα πρόσωπα που θα μπουν στον κύκλο σας πια.

Ωστόσο, από τις 20 του μήνα και μετά θα πρέπει να προσέξετε τυχόν παρεξηγήσεις και έντονες καταστάσεις. Προσοχή και στα συμβόλαια που θα θελήσετε να υπογράψετε.

Θα έχετε ένα μήνυμα ωραίο από πρόσωπο αισιοδοξίας και αυτό θα σας χαροποιήσει. Δεν αποκλείεται κάποιοι τοξικοί άνθρωποι να προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

Τσέκαρε κι αυτό: